Νέα
  • ΓΔ: 1276.28 +0.22%
  • Τζίρος: 40,14 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Bugatti: Από τα πολυτελή αυτοκίνητα στους ουρανοξύστες - Στο Ντουμπάι το πρώτο βήμα (pics)

Τα σχέδια για ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti. Δημιουργημένος σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Binghatti, ο Bugatti Residences σηματοδοτεί την πλέον πρόσφατη κίνηση στον τομέα κατοικιών από κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων καθώς έχει προηγηθεί η Bentley με ουρανοξύστη 61 ορόφων στη Miami Beach και η Aston Martin η οποία σχεδίασε μια όλο γωνίες μαύρη κατοικία στη Νέα Υόρκη.

Προορισμένος να κατασκευαστεί στην περιοχή Business Bay, ο ουρανοξύστης θα έχει ελικοειδές σχήμα με μπαλκόνια γύρω γύρω, σε όλα τα επίπεδα. Θα διαθέτει 171 διαμερίσματα στα οποία οι δημιουργοί αναφέρονται ως Riviera Mansions και 11 ρετιρέ τα οποία έχουν ονομάσει Sky Mansion Penthouses. Τόσο το σχήμα του κτηρίου όσο και τα εσωτερικά αντλούν από την κληρονομιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία ιδρύθηκε το 1909.

«Γνωστές λόγω της σταθερής και ασυμβίβαστης αφοσίωσής τους προς την αριστεία, οι Bugatti και Binghatti - δύο φίρμες με όραμα - αποκάλυψαν την πρώτη συνεργασία τους: μια πρωτοπόρα ανάπτυξη ακινήτων στην καρδιά του Ντουμπάι» είπαν από την αυτοκινητοβιομηχανία. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει ιδιωτικό σπα, λέσχη και μια «παραλία εμπνευσμένη από τη Ριβιέρα».

Σύμφωνα με τις Bugatti και Binghatti, σε όλον τον σχεδιασμό θα ενσωματωθεί η αισθητική της Γαλλικής Ριβιέρας.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ