Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Netflix: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά στοιχεία τηλεθέασης - Ποια σειρά έχει παγκόσμια πρωτιά

Η πλατφόρμα Netflix, που επικρίνεται εδώ και καιρό για έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τη δημοτικότητα των εκπομπών και των ταινιών της, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύει κάθε έξι μήνες στοιχεία σχετικά με το τι παρακολουθούν οι συνδρομητές της σε όλο τον κόσμο.

Η πρώτη της έκθεση, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, παρέχει δεδομένα τηλεθεατών για περισσότερους από 18.000 τίτλους, που αντιπροσωπεύουν συνολικά σχεδόν 100 δισ. ώρες παρακολούθησης, σύμφωνα με το Netflix.

Ο Νυχτερινός Πράκτορας (The Night Agent, season 1), μία αμερικανική σειρά θρίλερ-δράσης, είχε παγκοσμίως τις περισσότερες ώρες παρακολούθησης στο Netflix το πρώτο εξάμηνο του 2023, με 812 εκατ.

Δεύτερη έρχεται η αμερικάνικη κωμική-δραματική σειρά Ginny & Georgia (season 2) με 665,1 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η νοτιοκορεάτικη σειρά The Glory (season 1) με 622,8 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται ότι η διαφάνεια στην τηλεθέαση στις υπηρεσίες streaming αποτέλεσε βασικό ζήτημα κατά τη διάρκεια των απεργιών του Χόλιγουντ φέτος.

Σεναριογράφοι και ηθοποιοί απαίτησαν μεγαλύτερα πνευματικά δικαιώματα για προγράμματα με καλές επιδόσεις στις συνδρομητικές πλατφόρμες, αλλά αυτό απαιτεί περισσότερες πληροφορίες από τις υπηρεσίες streaming.

Με πληροφορίες από FT 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ