Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Νετανιάχου: «Όλοι οι μαχητές της Χαμάς είναι καταδικασμένοι - Ετοιμαζόμαστε για χερσαία επίθεση»

«Όλοι οι μαχητές της Χαμάς είναι καταδικασμένοι», είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ από το Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται, προειδοποιεί ότι η χώρα «ετοιμάζεται» για χερσαία επίθεση και ότι τα στρατεύματα έχουν ήδη «εξουδετερώσει χιλιάδες τρομοκράτες».

Ωστόσο, αρνήθηκε να περιγράψει λεπτομερώς τις «λεπτομέρειες και τις χρονικές εκτιμήσεις» της χερσαίας επίθεσης, λέγοντας ότι δεν είναι γνωστές στο κοινό και αυτό είναι «το πώς πρέπει να γίνει».

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω, το χρονοδιάγραμμα της επιχείρησης των IDF καθορίζεται ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο που διευθύνει τον πόλεμο μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου», είπε.

«Εργαζόμαστε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες βέλτιστες συνθήκες για τις επόμενες επιχειρήσεις τους».

Μιλώντας τους Ισραηλινούς, τους προέτρεψε «να μην ξεχάσουν ούτε για μια στιγμή» εκείνους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της Χαμάς. «Είναι σαν να βάζουν χιλιάδες βέλη στην καρδιά μας που αιμορραγεί», είπε, προσθέτοντας ότι θα οριστεί εθνική ημέρα πένθους για να θυμόμαστε τα θύματα.

Συνεχίζει επίσης να προτρέπει τον κόσμο να απομακρυνθεί προς τα νότια της Γάζας και λέει ότι η χώρα βοηθά τους πολίτες «να αποκτήσουν τα δικά τους προσωπικά όπλα με ελεγχόμενο τρόπο. «Ο ρόλος μου είναι να οδηγήσω αυτή τη χώρα και το λαό της σε μια ολοκληρωτική νίκη επί των εχθρών μας», ανέφερε. «Μαζί θα πολεμήσουμε και μαζί θα νικήσουμε», πρόσθεσε.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ