Νέα
  • ΓΔ: 1415.31 -0.28%
  • Τζίρος: 53,52 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αναφορά Ερντογάν στην επίσκεψή του στην Ελλάδα: Τι είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας για τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Στην αυριανή επίσκεψή του στην Ελλάδα και τη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν σημείωσε πως έρχεται στην Ελλάδα, εντάσσοντας, αυτό το ταξίδι «στην πρόοδο που σημειώνει η χώρα σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο».

«Θα επισκεφθούμε την Ελλάδα αύριο και στη συνέχεια την Ουγγαρία στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με τις χώρες της περιοχής. Κάθε πρόοδος που σημειώνει η χώρα μας στον πολιτικό, διπλωματικό και οικονομικό τομέα σε διεθνείς πλατφόρμες και διμερείς σχέσεις μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον αιώνα της Τουρκίας. Βαδίζουμε αποφασιστικά προς τους στόχους που έχουμε θέσει τόσο στο εσωτερικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας σε κάθε έναν από τους πολίτες μας που μας συμπαραστέκονται όποτε τους χρειαζόμαστε και στηρίζουν το όραμά μας για τον Αιώνα της Τουρκίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Τουρκίας θα έχει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:15. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, όπως επίσης και γεύμα εργασίας της Ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ