Νέα
  • ΓΔ: 914.24 +0.43%
  • Τζίρος: 28,14 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επιμένει ο CEO της JP Morgan: Το bitcoin δεν έχει καμία αξία

Ο CEO της JP Morgan Jamie Dimon, δεν είναι από τους υποστηρικτές του bitcoin και το απέδειξε για ακόμα μια φορά καθώς δήλωσε πως το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν έχει καμία αξία.

Παράλληλα σύμφωνα με το CNBC, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Institute of International Finance, δήλωσε παράλληλα πως η JP Morgan θα εξακολουθήσει να παρέχει πρόσβαση στην αγορά κρυπτονομισμάτων για τους πελάτες της.

«Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν»

«Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν και δεν με ενδιαφέρει αυτό. Οι πελάτες μας διαφωνούν με εμένα. Αλλά είναι ενήλικες και αν θέλουν να έχουν πρόσβαση και να επενδύσουν στο bitcoin μπορούν να το κάνουν μέσω της τράπεζας», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Τον Φεβρουάριο του 2019,  η JP Morgan είχε ανακοινώσει ότι θα βγάλει στην κυκλοφορία ένα ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται JPM Coin και τον Οκτώβριο του 2020 η τράπεζα δημιούργησε μονάδα για blockchain. Τον Αύγουστο, άρχισε να δίνει στους πελάτες της πρόσβαση σε κεφάλαια κρυπτογράφησης, όπως αναφέρει το CNBC. 

Ωστόσο ο Dimon έχει δηλώσει ανοικτά πολλές φορές πως δεν αξίζει κανείς να επενδύσει στο bitcoin ενώ θεωρεί ότι μακροπρόθεσμα θα καταστεί παράνομο. Οι νέες δηλώσεις του έρχονται σε μια περίοδο που η τιμή του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος κυμαίνεται στα 56.000 δολάρια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ