Νέα
  • ΓΔ: 1418.41 +1.01%
  • Τζίρος: 55,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Sberbank: Είμαστε προετοιμασμένοι για τις κυρώσεις της Δύσης

Προετοιμασμένη για τις συνέπειες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία δηλώνει η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, Sberbank, η οποία ανακοίνωσε ότι όλα της τα συστήματα λειτουργούν φυσιολογικά και ότι ήταν προετοιμασμένη για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Η Ρωσική τράπεζα βρίσκεται στο στόχαστρο των κυρώσεων της ΕΕ και τις ΗΠΑ, μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία με ανώτερο αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης να τονίζει μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι η Sberbank και η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα VTB, θα αντιμετώπιζαν κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Εχει προειδοποιήσε ακόμη ότι μετά την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία, κανένας ρωσικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός δεν είναι ασφαλής.

"Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη της κατάστασης και έχουμε επεξεργαστεί σενάρια για να εγγυηθούμε ότι τα κεφάλαια, τα assets και τα συμφέροντα των πελατών μας είναι προστατευμένα, και επίσης ότι παραμένει πλήρως λειτουργική”, αναφέρει η Sberbank.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ