Νέα
  • ΓΔ: 1261.67 +0.28%
  • Τζίρος: 120,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μπάιντεν: Συνάντηση με συνδικάτα και CEOs για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση με επιχειρηματικούς ηγέτες της αγοράς και επικεφαλής συνδικαλιστικών οργανώσεων θα έχει απόψε ο Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Στη συνάντηση θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι επικεφαλής της Ford Motor,  της Carrier Group και της Kaiser Permanente, ενώ από τους συνδικαλιστές ξεχωρίζουν οι επικεφαλής του United Auto Workers, του Service Employees International Union και του United Food and Commercial Workers Union. Οι περισσότεροι παράγοντες θα μετέχουν δια ζώσης στη συνάντηση και άλλοι online μέσω τηλεδιάσκεψης.

Βασικό θέμα συζήτησης η κατάσταση της οικονομίας, σε ένα διάστημα παγκόσμιας κρίσης και η διαχείριση του ακανθώδους ζητήματος του πληθωρισμού με το Οβάλ Γραφείο να υποστηρίζει πως ο Αμερικανός πρόεδρος θα ζητήσει την υποβολή νέων προτάσεων από τους φορείς για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο κ. Μπάιντεν έχει εγκαινιάσει ένα νέο γύρο επαφών με παράγοντες της αγοράς, ήδη πριν τις ενδιάμεσες κοινοβουλευτικές εκλογές, τις οποίες ωστόσο θα συνεχίσει επιδιώκοντας καλύτερη συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης και της αγοράς για την διαχείριση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων.   

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ