Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Shein: Υπό αυστηρό έλεγχο από το Πεκίνο ο γίγαντας του fast fashion πριν την εισαγωγή στη Wall Street

Η κορυφαία υπηρεσία παρακολούθησης της κυβερνοασφάλειας της Κίνας εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η Shein χειρίζεται τα δεδομένα, καθώς η εταιρεία fast fashion επιδιώκει την έγκριση του Πεκίνου για την αρχική δημόσια προσφορά της στις ΗΠΑ, ανέφερε η Wall Street Journal.

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου της Κίνας εξετάζει αν η Shein μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα δεδομένα του προσωπικού, των προμηθευτών και των συνεργατών της που εδρεύουν στην Κίνα, και να αποτρέψει τη διαρροή των πληροφοριών στο εξωτερικό, ανέφερε η Journal, επικαλούμενη ανώνυμους ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.

Η κινεζική υπηρεσία προσπαθεί επίσης να μάθει ποια δεδομένα πρέπει να παρέχει η Shein στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ως μέρος της προετοιμασίας της για εισαγωγή στη Νέα Υόρκη, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Το Πεκίνο ελέγχει τον χειρισμό των δεδομένων της Shein για πιθανούς κινδύνους εθνικής ασφάλειας, μια κίνηση που μπορεί να καθυστερήσει την προγραμματισμένη πώληση μετοχών της.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα