Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΣΜΟΣ

Η Hermes θα αυξήσει πάλι τις τιμές μετά την... έκρηξη των πωλήσεων το δ'  τρίμηνο

Πηγή: AP

Η Hermes ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει πάλι τις τιμές φέτος, αν και οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 17,5% το δ' τρίμηνο του 2023.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις για το τρίμηνο έως το τέλος Δεκεμβρίου ανήλθαν σε 3,36 δισ. ευρώ (3,62 δισ. δολάρια), αυξημένες κατά 17,5%, πάνω από τις προσδοκίες για αύξηση 14%, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Visible Alpha.

Διαβάστε επίσης: Τα μεγάλα πορτοφόλια του Χονγκ Κονγκ στοχεύει η Hermes - Η νέα επένδυση

Η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές κατά 8% έως 9% φέτος σε παγκόσμιο επίπεδο, δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος Axel Dumas στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Η Hermes αύξησε τις τιμές κατά περίπου 7% παγκοσμίως πέρυσι, λαμβάνοντας υπόψη της το υψηλότερο κόστος παραγωγής, με εξαίρεση τις ΗΠΑ, όπου οι αυξήσεις ήταν περίπου 3%, και την Ιαπωνία, όπου ήταν διψήφιες λόγω των συναλλαγματικών διακυμάνσεων.

Η Hermes θα καταβάλει μπόνους 4.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους πάνω από 22.000 υπαλλήλους της παγκοσμίως, δήλωσε η εταιρεία.

Με πληροφορίες από Reuters

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣ