Νέα
  • ΓΔ: 905.04 -0.05%
  • Τζίρος: 50,09 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κ.Χατζηδάκης: Περιμένω από την Αντιπολίτευση να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την Κοινωνική προστασία

Κωστής Χατζηδάκης
Πηγή: Eurokinissi

Εκκληση σε όλα τα κόμματα να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας, που περιλαμβάνει διατάξεις για την κακοποίηση ανηλίκων τον θεσμό της αναδοχής και της υιοθεσίας, την παροχή Προσωπικού Βοηθού σε ΑΜΕΑ, την εφαρμογή του προγράμματος «Κυψέλη» για παιδιά προσχολικής ηλικίας κ.α. απηύθυνε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

«Το νομοσχέδιο για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας είναι κοινωνική πολιτική στην πράξη. Για τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία και τους ηλικιωμένους. Χθες ξεκίνησε η συζήτησή του στην Επιτροπή της Βουλής.

Το νομοσχέδιο εισάγει μια σειρά από θετικές διατάξεις στην ελληνική έννομη τάξη: Για την παιδική προστασία. Για την αναβάθμιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών. Για την αποϊδρυματοποίηση. Για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Για τον Προσωπικό Βοηθό των ατόμων με αναπηρία. 

Είναι ένα νομοσχέδιο στραμμένο αποκλειστικά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Και αυτή ακριβώς είναι η προστιθέμενη αξία του! Περιμένω λοιπόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το υπερψηφίσουν!» τόνισε στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ