Νέα
  • ΓΔ: 779.68 -3.32%
  • Τζίρος: 79,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Fuel Pass: Που θα κριθεί η επέκταση του μέτρου - Τι είπε ο Θ. Σκυλακάκης

Πηγή: Eurokinissi

«Δεν ξέρω αν θα γίνονται ανακοινώσεις για το Fuel Pass μήνα- μήνα γιατί είναι συνάρτηση των εξελίξεων στο μέτωπο του πληθωρισμού γενικότερα και αν θα υπάρχει μια καλή πορεία του τουρισμού» ανάφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm ανέφερε πως “Υπάρχουν προϋποθέσεις: αν το αέριο είναι χαμηλότερα και αν ο τουρισμός πάει καλύτερα από ότι υπάρχει στον προϋπολογισμό, θα δημιουργηθεί επιπλέον χώρος και μόλις το διαπιστώσουμε, θα χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσουμε τους πολίτες στον βαθμό που μπορούμε από τις επιπτώσεις”.

“Στα νησιά έχουμε μεγάλες παρεμβάσεις, έχουμε αυξήσει και το μεταφορικό ισοδύναμο και τα χρήματα στις άγονες γραμμές και θα δώσουμε και περισσότερα χρήματα έως το τέλος του έτους. Η δική μας επιλογή ήταν να ανακουφίσουμε τους πολίτες για το ηλεκτρικό ρεύμα, που επίσης συνδέεται άμεσα με την τιμή του αερίου” περιέγραψε.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ