Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ψηφιακή τράπεζα με έδρα τα Ιωάννινα από την Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς / Πηγή: Intime

Τη δημιουργία ψηφιακής Τράπεζας Πειραιώς (ΒankTech) με τη συμμετοχή της Ηπειρωτικής Εταιρείας Υψηλής Τεχνολογίας, NATECH ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στη δήλωσή του ο κ. Καχριμάνης επισημαίνει ότι με η δημιουργία της ψηφιακής τράπεζας «αναδεικνύει το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης αναφέρει:

«Ως Περιφερειακή Αρχή αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μια Ηπειρωτική Εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας η NATECH A.E. των αδελφών Ναυρόζογλου συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία ψηφιακής Τράπεζας Πειραιώς (ΒankTech), η οποία θα έχει μάλιστα έδρα τα Ιωάννινα. Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αναδεικνύει το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια, να υποστηρίξει εκτός της φιλοξενίας μεγάλων ξένων εταιριών και τις υφιστάμενες εταιρείες που έχουν έδρα την Ήπειρο οι οποίες επίσης αναπτύσσονται με επιτυχία διεθνώς, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και βεβαίως τις θυγατρικές τους εταιρείες, ειδικά όταν αυτές ιδρύονται με έδρα τα Ιωάννινα (όπως η ως άνω νεοσύστατη εταιρεία).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα και η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι στη διάθεση τους για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια που θα απαιτηθεί».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ