Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δοξαράς (e-katanalotis): Το καλάθι του νοικοκυριού έφερε μειώσεις τιμών σε 100 προϊόντα μέσα τρεις μέρες

Πηγή: Eurokinissi

Πρεμιέρα ένα την Τετάρτη το καλάθι του νοικοκυριού κι έφερε ανατροπές στην αγορά, αλλά και σημαντικές μειώσεις τιμών σε προϊόντα. 

"Το e-katanalotisυπάρχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Μαζεύουμε καθημερινά τις τιμές από 1300 είδη από 13 αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθημερινά. Το e-katanalotis δεν υπάρχει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, εκιναι το πρώτο παρατηρητήριο αγοράς" σημείωσε ο Γιάννης Δοξαράς, υπεύθυνος της πλατφόρμας e-katanalotis, στην εκπομπή Τώρα Μαζί του Open TV.

Ερωτώμενος αν υπάρχουν ενδείξεις ώστε να περιοριστεί η ακρίβεια, απάντησε ότι  "Ξεκίνησε το καλάθι με 850 προϊόντα και τώρα έχει πέσει στα 700, οπότε το καλάθι τι έκανε; Κανονικοποίησε τις λίστες, ξεκίνησε λίστες με πολύ μεγάλη ποσόστωση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ενώ τώρα έχει περιοριστεί η ποσόστωση στο 60%,  τα σούπερ μάρκετ έκαναν αλλαγές στη λίστα και είχαμε πολύ μεγάλη μείωση τιμών. Η λίστα θα είναι σταθερή, κάθε Τετάρτη καταθέτουν τη λίστα, τα προϊόντα δεν πρέπει να αλλάζουν, και τα σούπερ μάρκετ έχουν μόνο τη δυνατότητα να μειώνουν τιμές. Έχουμε πάρει μειώσεις τιμών σε περισσότερα από 100 προϊόντα μέσα σε τρεις ημέρες".

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ