Νέα
  • ΓΔ: 1252.25 +0.13%
  • Τζίρος: 20,70 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΥΠΑΑΤ: Σε εξέλιξη η καταβολή των ενισχύσεων για την αγορά ζωοτροφών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής των δικαιούχων κτηνοτρόφων για τις ενισχύσεις που αφορούν στην αγορά ζωοτροφών όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το ΥΠΑΑΤ έχει ολοκληρώσει ήδη πληρωμή συνολικού ποσού των 85,9 εκατ. ευρώ σε 65.974 κτηνοτρόφους. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η πίστωση της δεύτερης δόσης η οποία θα φτάσει τα 3,1 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εξειδίκευσης των κριτηρίων της πολλαπλής συμμόρφωσης που σχετίζονται μόνο με ευρήματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα και συνδέονται κατευθείαν με την επιλεξιμότητα του μέτρου, αλλά και η αξιολόγηση των ενστάσεων, ώστε να ακολουθήσει η συμπληρωματική πληρωμή των δικαιούχων που είναι επιλέξιμοι, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου.

Όπως έγινε γνωστό, ξεχωριστά εξετάζονται οι περιπτώσεις νεοεισερχόμενων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ