Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Έπεσαν οι υπογραφές για το «γάμο» Παγκρήτιας και HSBC - Πώς θα ανοίξουν τα καταστήματα από Δευτέρα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση και των τελευταίων διαδικαστικών λεπτομερειών και ελέγχων οι Διοικήσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας και της HSBC υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι την τελική συμφωνία ενοποίησης των δύο οργανισμών.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου στελεχιακό δυναμικό και δίκτυο καταστημάτων ενσωματώνονται πλέον στην οικογένεια της Παγκρήτιας και όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των πελατών τη Δευτέρα, στο νέο, ενοποιημένο δίκτυο.

Πυρετώδεις εργασίες

Η διοίκηση της Παγκρήτιας θεωρεί ότι η επιτυχής απορρόφηση της HSBC στην Ελλάδα αποτελεί ένα ορόσημο που σηματοδοτεί τη δημιουργία μίας νέας, σύγχρονης και ανταγωνιστικής τράπεζας.

Σημειώνεται ότι εργασίες για τη νέα Παγκρήτια ήταν πυρετώδεις και οι εργασίες μετάπτωσης ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την την υπογραφή της συμφωνίας ενοποίησης και θα διαρκέσουν όλο το το Σαββατοκύριακο ώστε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου  οι πελάτες να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα στο διευρυμένο δίκτυο, που θα αριθμεί πάνω από 60 καταστήματα πανελλαδικά, εκ των οποίων 15 έφεραν μέχρι σήμερα την ταυτότητα της HSBC.

Tα νέα καταστήματα

To "ντύσιμο" των καταστημάτων με τα χρώματα και το brand της Παγκρήτιας θα υλοποιηθεί σε χρόνο ρεκόρ και ήδη από την τα πρώτα ATMs σε Ελευθέριος Βενιζέλος και The Mall φέρουν πλέον τα χρώματα της Παγκρήτιας.

Τους τελευταίους μήνες τα στελέχη των δύο οργανισμών εργάζονται εντατικά για την ολοκλήρωση αυτού του εξαιρετικά απαιτητικού έργου. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ