Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Πόσες μισθωτικές συμβάσεις έχουν υπογραφεί στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: Pixabay

Δυναμικά ξεκίνησε η υλοποίηση του πρώτου κύκλου του Προγράμματος στεγαστικής συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ», με την υπογραφή τριών μισθωτικών συμβάσεων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με το αρμόδιο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, την Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης (Μ.Α.Θ.) Α.Ε. ΑΟΤΑ και δέκα Δήμους της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται εντός των επομένων ημερών η υπογραφή τεσσάρων επιπλέον μισθωτικών συμβάσεων.

Το πρόγραμμα «Κάλυψη» έχει στόχο την εξασφάλιση στέγης και την ενδυνάμωση 25 περίπου ευάλωτων νοικοκυριών, αποτελούμενων από νέους, ηλικίας 25 έως 39 ετών, δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που κατοικούν στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη και ο δεύτερος κύκλος του Προγράμματος, στο πλαίσιο του οποίου καλούνται εκ νέου οι ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης και είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» και του προγράμματος «ESTIA 2021», να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ