Νέα
  • ΓΔ: 1406.46 +0.98%
  • Τζίρος: 22,75 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Δ. Μιχαηλίδου με ΣΕΒ - Ποια θέματα συζητήθηκαν

Πηγή: Eurokinissi

Με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποιεί με τους κοινωνικούς εταίρους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την έναρξη και την αποτελεσματική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στη βιομηχανία, αλλά και με τη δημιουργία και κάλυψη καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Επίσης, στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η διασύνδεση των προγραμμάτων επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε σχετικά:

«Με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) είχα την ευκαιρία να συζητήσω διεξοδικά σειρά θεμάτων που κοινό παρονομαστή έχουν τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων μέσα από την εξασφάλιση περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας, την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και την αναπροσαρμογή της επαγγελματικής εκπαίδευσης, όπως και των κοινωνικών προγραμμάτων κατάρτισης και επανακατάρτισης εργαζομένων, με σκοπό την αναβάθμιση συγκεκριμένων δεξιοτήτων.

Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για έτι περαιτέρω βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων ως επακόλουθο των ευοίωνων προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, της πτωτικής πορείας της ανεργίας και της αύξησης της απασχόλησης και των μισθών».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ