Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Υπ. Ναυτιλίας: Η εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στην Κρήτη στο επίκεντρο σύσκεψης

Η πορεία υλοποίησης και εφαρμογής του Μεταφορικού Ισοδυνάμου στην Κρήτη εξετάστηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων του νησιού.

Στη συνάντηση επισημάνθηκαν τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την εφαρμογή του μέτρου ιδίως στις μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και στον πρωτογενή τομέα. Θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις για την εξειδίκευση των θεμάτων που τέθηκαν στη σημερινή σύσκεψη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Γιακουμάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης και η Μαρία Πλακάκη, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Θωμά Χαριτάκη.

Παρέστησαν επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης και η βουλευτής Σέβη Βολουδάκη.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ