Νέα
  • ΓΔ: 1422.32 +1.28%
  • Τζίρος: 103,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης: Ανοιχτή συζήτηση για τις «Δημόσιες Συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης»

Η Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Εθνική Κεντρική Αρχή Αγορών (ΕΚΑΑ), διοργανώνει την Παρασκευή 24/05/2024 και ώρα 10.00 π.μ στο κτίριο της Πλ. Κάνιγγος ( στον 6 όροφο, στην αίθουσα 611 ), ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Δημόσιες Συμβάσεις για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης».

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: α) Ανάγκες των φορέων του Δημοσίου για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης β) Ειδικές απαιτήσεις για τη διαγωνιστική διαδικασία και τη διαδικασία υλοποίησης δημόσιων συμβάσεων προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης (προσδιορισμός τιμής, παραγγελία, παραλαβή, οικονομική εκκαθάριση). γ) Δυνατότητες και περιορισμοί των φορέων της αγοράς για συμμετοχή σε Συμφωνίες Πλαίσιο προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης.

Οι οικονομικοί, επιστημονικοί, συλλογικοί και λοιποί φορείς που ασχολούνται με τα παραπάνω αντικείμενα καθώς και οι Δημόσιες Αρχές που έχουν σχετικό ενδιαφέρον καλούνται να συμμετέχουν για την ανταλλαγή απόψεων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ