Νέα
  • ΓΔ: 873.1 -1.56%
  • Τζίρος: 94,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μύκονος: 48ωρο λουκέτο σε beach bar από ΑΑΔΕ - 1.675 ευρώ χωρίς απόδειξη για ξαπλώστρες

«Καμπάνες» πέφτουν από την ΑΑΔΕ στην Μύκονο με τους ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής να βάζουν λουκέτο σε επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης για φορολογικές παραβάσεις.

Τελευταίο κρούσμα γνωστό beach bar στο Super Paradise, στο οποίο η ΑΑΔΕ έβαλε λουκέτο για δυο ημέρες καθώς διαπιστώθηκε κατά τον επιτόπιο έλεγχο ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για 45 σετ ομπρέλας - ξαπλωστρών, με τιμές ενοικίασης 35 και 45 ευρώ/σετ, συνολικής αξίας 1.675 ευρώ.

Η επιχείρηση ισχυρίστηκε ότι είχε κόψει δελτία παραγγελίας και ότι θα έκοβε τις αποδείξεις κατά την αναχώρηση των πελατών. Όπως όμως αναφέρουν ειδικοί φοροτεχνικοί, τα δελτία παραγγελίας επιτρέπεται να εκδίδονται πριν από την απόδειξη μόνο για προϊόντα εστίασης. 

Η ΑΑΔΕ κόλλησε στην είσοδο του μαγαζιού την πινακίδα με την ένδειξη: «ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ», ενώ μπήκε και η γνωστή κορδέλα που αποκλείει την είσοδο στην επιχείρηση. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ