Νέα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤτΕ: Νέα μέλη του Γενικού Συμβουλίου οι Π. Τσακλόγλου και Δ. Παπαλεξόπουλος

Σε αλλαγές στο Γενικό Συμβούλιό της προχώρησε η διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος. Με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η ΤτΕ γνωστοποίησε ότι σήμερα, 13 Μαΐου 2025, πραγματοποιήθηκε, σε συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου, η ορκωμοσία των νέων μελών του, Παναγιώτη Τσακλόγλου και Δημητρίου Θ. Παπαλεξόπουλου, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Καταστατικού της Τράπεζας.

Ο κ. Τσακλόγλου διορίστηκε ως μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής με το από 7.5.2025 Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ τ. ΥΟΔΔ 511/7.5.2025) με εξαετή θητεία, συμμετέχει, δε, και στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας σύμφωνα με τα άρθρα 21 και 35Α του Καταστατικού της.

Ο κ. Παπαλεξόπουλος εξελέγη Σύμβουλος από την 92η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 8.4.2025 με τριετή θητεία. 

Κατόπιν τούτου, η νέα σύνθεση του Γενικού Συμβουλίου της Τραπέζης της Ελλάδος έχει ως εξής:

Γιάννης Στουρνάρας: Διοικητής

Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης: Υποδιοικητής

Χριστίνα Παπακωνσταντίνου: Υποδιοικήτρια

Γεώργιος Ε. Καββαθάς: Σύμβουλος

Γεώργιος Ι. Καρανίκας: Σύμβουλος

Βασίλειος Δ. Κωτσοβίλης: Σύμβουλος

Ιωάννης Δ. Μασούτης: Σύμβουλος

Θεοδόσιος Σ. Πανάικας: Σύμβουλος

Δημήτριος Θ. Παπαλεξόπουλος: Σύμβουλος

Ιωάννης Α. Ρέτσος: Σύμβουλος

Παναγιώτης Τσακλόγλου: Σύμβουλος

Χρήστος Δ. Χατζηεμμανουήλ: Σύμβουλος

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ