Νέα
  • ΓΔ: 851.2 -1.82%
  • Τζίρος: 109,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Attica Bank: Ποιοι κατέθεσαν προσφορές για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Δεσμευτικές προσφορές από όλους τους υποψήφιους επενδυτές που είχαν υποβάλει μη δεσμευτικές προσφορές έλαβε η Attica Bank, η οποία ανακοίνωσε στο επενδυτικό κοινό ότι η σχετική προθεσμία υποβολής έληξε τη Δευτέρα, 25.10.21, και σε συνεργασία με τους συμβούλους της (σ.σ.: Αxia Ventures, Euroxx) θα προχωρήσει σε αξιολόγηση των προσφορών.

Στη λιτή ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο δεν αναφέρονται ούτε το πλήθος, ούτε και τα ονόματα των υποψήφιων επενδυτών και, φυσικά, το περιεχόμενο των δεσμευτικών προσφορών για συμμετοχή στην αύξηση.

Ποιοι κατέθεσαν προσφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφορές για να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατέθεσαν οι Βain Capital -  JC Flower, η Εllington, η Hinduja Group αλλά και το ΤΜΕΔΕ και σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι θέτουν ως προϋπόθεση περαιτέρω έλεγχο των οικονομικών στοιχείων.

Αμεσα θα ενημερωθεί από τους συμβούλους η ΤτΕ και θα ξεκινήσει διαβούλευση με τους επενδυτές για το πλαίσιο των προσφορών, ενώ η ΤτΕ θα εξετάσει το προφίλ των επενδυτών, την ύπαρξη και την ποιότητα των κεφαλαίων. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί ο SSM.

Υπενθυμίζεται ότι η Attica Bank -μεγαλύτερος μέτοχος της οποίας σήμερα είναι το ΤΧΣ με 68,2%- έχει εξαγγείλει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μεταξύ 120-240 εκατ. ευρώ, με το υψηλό όριο να κρίνεται αναγκαίο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, χτες 25.10.2021 έληξε η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της διαδικασίας της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου. Η Τράπεζα έλαβε προσφορές από όλους τους υποψήφιους επενδυτές που είχαν υποβάλει μη δεσμευτικές προσφορές και σε συνεργασία με τους συμβούλους της θα προχωρήσει στην αξιολόγησή τους. Η Τράπεζα θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο της σχετικής διαδικασίας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ