Νέα

Παγκρήτια Τράπεζα: Η συμμετοχή στην ΑΜΚ αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μετόχων και επενδυτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη της Παγκρήτιας Τράπεζας ευχαριστούν θερμά τους μετόχους της και τους επενδυτές, για τη συμμετοχή και την δυναμική υποστήριξή τους κατά την περίοδο άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής, για την αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου, κατά την οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των περίπου 35 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι ποσοστό 35,24%.

Το αποτέλεσμα αυτό καταδεικνύει την εμπιστοσύνη μετόχων και των επενδυτών στην Τράπεζα και στο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη και ενδυνάμωσή της, που φέρει σε πέρας το Διοικητικό της Συμβούλιο και η Ομάδα Διοίκησης, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Συνεχίζεται ήδη η προσπάθεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου με την προσέλκυση νέων, ειδικών και μη επενδυτών, κατά την επόμενη περίοδο, της διάθεσης των αδιάθετων μετοχών, η οποία λήγει στις 27 Οκτωβρίου.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, επιδίωξη της Διοίκησης της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι η διατήρηση και εδραίωση των σχέσεων εμπιστοσύνης με το σύνολο των παλαιών και νέων μετόχων της, σε αγαστή πάντοτε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος. Συνεργασία η οποία διασφαλίζει την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας, προς όφελος όλων των μετόχων της, παλαιών και νέων, των πελατών της και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ