Νέα
  • ΓΔ: 1422.32 +1.28%
  • Τζίρος: 103,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Τι λένε κύκλοι της Thrivest για το αίτημα Σάλλα για έκτακτη γενική συνέλευση

Πηγή: Eurokinissi

«Ενημερωθήκαμε για την επιστολή που έστειλε η Lyktos Participations (σ.σ. Μ. Σάλλας) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, την οποία και μελετάμε», σχολιάζουν κύκλοι της Thrivest Holdings αναφορικά με το αίτημα της Lyktos Participations, συμφερόντων Μ. Σάλλα, για τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι «εκτιμούμε την πρόθεση της Lyktos Participations να διευκολύνει την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου. Όμως, πιστεύουμε ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι συνήθεις ρυθμιστικές διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας (που διαρκούν έως 60 ημέρες), ώστε ο νέος κύριος μέτοχος (Thrivest Holdings -συμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη, Α. Εξάρχου) να εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση».

Το αίτημα της Lyktos Participations ΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας ΑΕ έλαβε σήμερα (31.10.2022) έγγραφο αίτημα της Lyktos Participations ΑΕ, μετόχου με ποσοστό άνω του 10% του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας ΑΕ θα συνεδριάσει και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με το Νόμο, ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ