Νέα
  • ΓΔ: 1419.14 +1.87%
  • Τζίρος: 62,97 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Attica Bank: Διάθεση αμοιβαίων κεφαλαίων της BNP Paribas Asset Management και της J.P. Morgan Asset Management

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Σε δύο σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες προχώρησε η Attica Bank με την BNP Paribas Asset Management και την J.P. Morgan Asset Management για τη διάθεσή Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Α/Κ) των δύο οίκων από το δίκτυό της.

Η Attica Bank θα διαθέτει αρχικά τέσσερα Α/Κ της BNP Paribas Asset Management και πέντε Α/Κ της J.P. Morgan Asset Management, δίνοντας την ευχέρεια στους πελάτες της να επενδύσουν σε μερίδια Αμοιβαίων Κεφαλαίων του εξωτερικού σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους οίκους παγκοσμίως.

Η Attica Bank, δίνοντας έμφαση στην αειφορία, τη βιωσιμότητα και τις επενδύσεις με βάση τα κριτήρια ESG, θα διαθέτει και Α/Κ των δύο διεθνών Οργανισμών, τα οποία ενισχύουν τις «πράσινες επενδύσεις» και υποστηρίζουν περιβαλλοντικά έργα, έχουν υψηλή αξιολόγηση σε πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και ESG.

Η Attica Bank ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διαθέτει προς τους πελάτες της, με στόχο την περαιτέρω ανταπόκριση στις ανάγκες τους και την διεύρυνση των επενδυτικών επιλογών που τους προσφέρει στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου στρατηγικού σχεδιασμού της.

Η BNP Paribas Asset Management διαχειρίζεται επί του παρόντος περιουσιακά στοιχεία ύψους 488 δισ. ευρώ (605 δισ. ευρώ περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση και παροχής συμβουλών) και επωφελείται από την τεχνογνωσία περίπου 500 επαγγελματιών στον τομέα των επενδύσεων και περίπου 400 ειδικών στην εξυπηρέτηση πελατών, εξυπηρετώντας ιδιώτες, εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες σε 69 χώρες. Στην Ελλάδα διαθέτει πάνω από 90 Α/Κ UCITS (ΟΣΕΚΑ) με έδρα το Λουξεμβούργο που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών περιοχών και επενδυτικών κατηγοριών.

H J.P. Morgan Asset Management έχει συνολικά υπό διαχείριση περί τα 2 τρισ. ευρώ εκ των οποίων και Αμοιβαία Κεφάλαια UCITS με έδρα το Λουξεμβούργο.

Στην Ελλάδα διαθέτει περισσότερα από 100 Α/Κ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ