Νέα
  • ΓΔ: 1502.79 +0.82%
  • Τζίρος: 105,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Attica Bank: Νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα της τράπεζας

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας προχωρά η Attica Bank στο πλαίσιο του νέου οργανογράμματός της που τέθηκε σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2023 με στόχο τόσο την αναδιάρθρωση όσο και την ανάπτυξη της Τράπεζας με την υλοποίηση του νέου 3ετούς επιχειρησιακού της πλάνου.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η Attica Bank ανακοινώνει ότι τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών (Chief Financial Officer) αναλαμβάνει από 16/01/2023 η κυρία Βασιλική (Βάλερυ) Σκούμπα, ενώ τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων (Chief Risk Officer) ανέλαβε από 02/01/2023 ο κ. Γιώργος Κουρούμαλος.

Η Attica Bank εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στον κ. Νίκο Κουτσογιάννη, μέχρι σήμερα CFO, όσο και στον κ. Φραγκίσκο Ψύλλα, πρώην CRO, για τη συνεισφορά τους ως σήμερα στο έργο της Τράπεζας. Ο κ. Ψύλλας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Attica Bank από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ