Νέα
  • ΓΔ: 1471.63 -0.65%
  • Τζίρος: 85,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eurobank: Πακέτo συναλλαγών με μηνιαία χρέωση μειώνει τις προμήθειες

Οφελος ακόμα και μέχρι 44 ευρώ το μήνα μπορούν να έχουν οι ιδιώτες πελάτες της Eurobank που θα επιλέξουν ένα από «πακέτα» συναλλαγών που περιλαμβάνει το πρόγραμμα My Advantage Banking και θα έχει ενδιαφέρον πως θα κινηθούν και οι άλλες τράπεζες ώστε να μειωθεί το κόστος των συναλλαγών.

Με το νέο πρόγραμμα της Eurobank, ο πελάτης αγοράζει ένα μηνιαίο πακέτο με κόστος από 2 – 10 ευρώ ώστε να χρεώνεται λιγότερο για μια σειρά συναλλαγών – από πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ μέχρι εμβάσματα -  οι οποίες κοστίζουν περισσότερο αν γίνουν μεμονωμένα. Το κόστος για την πληρωμή λογαριασμού ΕΥΔΑΠ, για παράδειγμα κυμαίνεται στις τράπεζες από 0,30 ως και 1,20 ευρώ ανάλογα τον τρόπο πληρωμής (e-banking, στο ταμείο καταστήματος). 

Το πρόγραμμα που έχει ήδη να «τρέχει» και έχει επικοινωνηθεί κατ’ αρχήν σε 25.000 πελάτες, είναι αντίστοιχο με αυτό που ήδη προσφέρει στις επιχειρήσεις η Eurobank, Advanced for Business, το οποίο με κόστος 7 ευρώ το μήνα προσφέρει ήδη σε περίπου 250.000 επιχειρήσεις – πελάτες έως  8 εισερχόμενα εμβάσματα εντός Ελλάδας κάθε μήνα, σε ευρώ  έως 8  μεταφορές χρημάτων εντός Ελλάδας κάθε μήνα και πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, μέσα από εναλλακτικά κανάλια, (με χρήση IBAN και με ένδειξη SHA και στις δύο περιπτώσεις) καθώς και 8 πληρωμές λογαριασμών κάθε μήνα μέσα από εναλλακτικά δίκτυα. (π.χ. τηλεφωνία, ύδρευση, ενέργεια, ασφαλιστικές και άλλες εταιρείες).

Σε ότι αφορά τους ιδιώτες πελάτες, έχουν τι δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα τρία πακέτα του My Advantage τα οποία είναι :

Μy Silver Advantage με κόστος 2 ευρώ το μήνα και εξοικονόμηση φτάνει ως 7 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει την πληρωμή 2 λογαριασμών οnline, σε ΑΤΜ ή ΚΑΣ, 1 μεταφορά χρημάτων οnline σε ευρώ στο εσωτερικό1 εισερχόμενο έμβασμα σε ευρώ από τράπεζα εντός  Ελλάδας  και 3 πάγιες εντολές, για αυτόματη πληρωμή λογαριασμών κ.ά.

Μy Gold Advantage με κόστος 5 ευρώ το μήνα και κέδρος μέχρι 14 ευρώ μηνιαίως , ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει  3 πληρωμές λογαριασμών, 1 εισερχόμενο έμβασμα3 μεταφορές χρημάτων και να έχει πιστωτική κάρτα χωρίς ετήσια συνδρομή.

Μy Platinum Advantage με κόστος 10 ευρώ το μήνα ο πελάτης μπορεί να εξοικονομήσει σε μηνιαία βάση μέχρι και 44 ευρώ. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 πληρωμές λογαριασμών, 5 μεταφορές χρημάτων, 1 εισερχόμενο έμβασμαδωρεάν συνδρομή στην πιστωτική κάρτα.

Η ενεργοποίηση του προγράμματος και η σύνδεση με τον λογαριασμό μπορεί να γίνει μέσα από το e-banking, το Eurobank Mobile App ή σε ένα κατάστημα της τράπεζας μετά από ραντεβού.

Οι πελάτες των προγραμμάτων έχουν και σειρά προνομίων και εκπτώσεων σε αλυσίδες καταστημάτων:

Κωτσόβολος: δωρεάν διάγνωση βλάβης κινητού, tablet, υπολογιστή και 30% έκπτωση για την επισκευή και αναβάθμιση τους καθώς και 20% έκπτωση για σύνδεση – εγκατάσταση ή ρύθμιση λευκών συσκευών και τηλεοράσεων.

Praktiker: Προνομιακή τιμή για συντήρηση των κλιματιστικών σας και 50% έκπτωση σε υπηρεσίες διαμόρφωσης και διακόσμησης εξωτερικών χώρων από Kipos Experts και  σε υπηρεσίες διαμόρφωσης και διακόσμησης εσωτερικών χώρων από Interior Experts των Praktiker

 Elpedison: Εξασφαλίζετε προνόμια, όπως δώρο έως και 190€ στον λογαριασμό ρεύματος ή έως και 340€ σε συνδυασμό με φυσικό αέριο εάν επιλέξετε ένα από τα προγράμματα της ELPEDISON.

 Vodafone. Εως και 40% έκπτωση σε επιλεγμένα προγράμματα συμβολαίων κινητής

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ