Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eurobank: Στο 55,3% η συμμετοχή της στην Ελληνική Τράπεζα - Πράσινο φως από Επιτροπή Ανταγωνισμού

Η Eurobank ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου στις 2.2.2024 ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης για την αύξηση του ποσοστού της Eurobank στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Bank Public Company Limited.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά την έγκριση της Επιτροπής, η εξαγορά του συνολικού ποσοστού 26,1% των μετοχών της Hellenic Bank σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες συμφωνίες με την Poppy S.à r.l, την Senvest Management LLC, τη Wargaming Group Limited και τα ταμεία προνοίας, Provident Fund for the Executive Directors of Wargaming και Provident Fund for the Senior Management Personnel of Wargaming όπως αυτές ανακοινώθηκαν την 23η, 25η και 30ή Αυγούστου 2023 αντίστοιχα, υπόκειται πλέον στις εγκρίσεις της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου/Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Εφόρου Ασφαλίσεων της Κύπρου.

H Eurobank κατέχει ήδη ποσοστό 29,2% στην Hellenic Bank και συνεπώς μετά την ολοκλήρωση των Συναλλαγών, η συμμετοχή της θα ανέλθει συνολικά σε 55,3%.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ