Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική Τράπεζα: Συνεργασία με ACCA και ΠΑ.ΠΕΙ. για το Next Banking Generation Internship

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Σύμφωνο Συνεργασίας που αφορά το «Next Banking Generation Internship», υπέγραψαν η Εθνική Τράπεζα, ο Διεθνής Φορέας Επαγγελματικής Πιστοποίησης ACCA και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης διάρκειας 6 μηνών που απευθύνεται σε φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, οι οποίοι έχουν παράλληλα εγγραφεί και στο ACCA Accelerate και επιθυμούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία, απασχολούμενοι σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της τράπεζας, δίπλα σε έμπειρα στελέχη.

Με το πρόγραμμα αυτό, η Εθνική στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές στα πρώτα τους βήματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Διεθνή Φορέα Επαγγελματικής Πιστοποίησης ACCA σε αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία», τόνισε η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας Εύη Χατζηιωάννου.

«Μαζί», υπογράμμισε η κα Χατζηιωάννου, «διαμορφώνουμε το μέλλον του Χρηματοπιστωτικού Κλάδου παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που γεφυρώνουν την ακαδημαϊκή κοινότητα με την επαγγελματική εξέλιξη και την Τράπεζα Σήμερα, εξασφαλίζοντας μια πορεία προς την επιτυχία για τους ηγέτες του αύριο.»

Αιτήσεις έως τις 17 Μαΐου

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Next Banking Generation Internship ξεκίνησε στις 15.04.2024 και ολοκληρώνεται στις 17.05.2024. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, τις θέσεις πρακτικής άσκησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες της Τράπεζας, www.nbg.gr/el/omilos/anthrwpino-dunamiko/eukairies-karieras/next-banking-generation-internship, του Πανεπιστημίου Πειραιά Next Banking Generation Internship Program! – Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής (unipi.gr) και του ACCA Home | ACCA Global.

Η υλοποίηση στοχευμένων και δομημένων Προγραμμάτων Internship εντάσσεται στη στρατηγική της Εθνικής Τράπεζας για παροχή ευκαιριών απασχόλησης και ανάπτυξης σε νέους ανθρώπους, επιβράβευση της αριστείας με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια και αποτελεσματική σύνδεση της αγοράς εργασίας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ