Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πάνω από 1,5 εκατ. αναγνώστες ξεκίνησαν τη μέρα τους από την «Η» το Δεκέμβριο

«Ψήφο εμπιστοσύνης» έδωσαν οι αναγνώστες στην «Ημερησία» το Δεκέμβριο, με τους μοναδικούς επισκέπτες του imerisia.gr να φτάνουν τους 1.548.247, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Η σημαντική αύξηση των μοναδικών αναγνωστών αποτελεί για την «Η» και τους συντάκτες της κριτήριο, έμπνευση και δέσμευση.

Κριτήριο γιατί αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η οποία μακριά από εξαρτήσεις και σκοπιμότητες δίνει καθημερινά τη μάχη της σωστής, διασταυρωμένης και χρηστικής πληροφόρησης.

Εμπνευση, γιατί αυτού του είδους η επιβράβευση αποτελεί την αποτελεσματικότερη ώθηση για τη συντακτική ομάδα της «Η» να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και κέφι το ρεπορτάζ, την έρευνα, την κάλυψη και ανάδειξη των γεγονότων που διαμορφώνουν το σήμερα και προοιωνίζονται το αύριο.

Και δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε σταθερά στο δρόμο της έντιμης δημοσιογραφίας, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας και την ιστορία της «Ημερησίας».

Με δεδομένη την πληθώρα διαδικτυακών ΜΜΕ, η «Η» στηριζόμενη στην ιστορία της και τις αρχές της ανεξάρτητης ενημέρωσης καθημερινά «χτίζει» το αναγνωστικό της κοινό, μακριά από «κραυγές» και εύκολες συνταγές προσέλκυσης «κλικς».

Με κριτική και ερευνητική ματιά, οι συντάκτες της «Η» δίνουν καθημερινά στους αναγνώστες την ψύχραιμη οικονομική και πολιτική ενημέρωση που «βλέπει» πίσω από το κάθε φορά επιφαινόμενο.

Και σε μια περίοδο καταιγιστικών αλλαγών και εξελίξεων, η στάθμιση και ανάδειξη της πραγματικής οικονομικής και πολιτικής είδησης αποκτά ιδιαίτερη σημασία και επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη των αναγνωστών.

Σ’ αυτή τη ρότα συνεχίζουμε, ευχαριστώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας που εμπιστεύονται την «Η» για την καθημερινή τους ενημέρωση.
 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ OPINIONS

Περισσότερα