Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Την ένταξη πρατηρίων καυσίμων στο νέο ΕΣΠΑ ζητά η ΠΟΠΕΚ

καύσιμα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, από τον οποίο ζήτησαν την ένταξη των πρατηρίων καυσίμων στα προγράμματα ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι δεν θα απομονώσει τον κλάδο των βενζινοπωλών από τα σχέδια δράσεων στο ΕΣΠΑ, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος της χρονιάς, με βασικούς άξονες τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη ενέργεια.

Εκ μέρους της ΠΟΠΕΚ στη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιώργος Ασμάτογλου και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπαζήσης, Ηρακλής Ξυδάκης και Γιάννης Μαυράκης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ