Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γιατί δεν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός - Η απάντηση του Α. Γεωργιάδη

Πηγή: Eurokinissi

Η συζήτηση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού έχει ανοίξει, καθώς η υπάρχει ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν σκέφτεται προς το παρόν αυτό το μέτρο για την  αναχαίτιση της πανδημίας Τους λόγους εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

«Καμιά ευρωπαϊκή χώρα αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε ένα πλήρες απαγορευτικό και σε υποχρεωτικό εμβολιασμό πέραν της Αυστρίας» υποστήριξε στον Σκάι, ο υπουργός Ανάπτυξης. 

Ανέφερε παράλληλα ότι στην Ιταλία, η τραυματική εμπειρία στο Μπέργκαμο σόκαρε την κοινωνία αλλά και την συσπείρωσε ως προς τον εμβολιασμό, σημειώνοντας ωστόσο πως ούτε η κυβέρνηση Ντράγκι έχει προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό παρά μόνο στους υγειονομικούς.

Παράλληλα, ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, υπογράμμισε δε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς «ήδη αυτά φαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ