Νέα
  • ΓΔ: 893.47 -0.10%
  • Τζίρος: 11,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ν. Ανδρουλάκης: Πρότεινε τον Μιχάλη Κατρίνη για επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας

Πηγή: Ευρωκίνηση

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, πρότεινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που συνεδριάζει αυτή την ώρα, ως επικεφαλής τον Μιχάλη Κατρίνη. Επίσης, πρότεινε για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ως γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή της τον Γιωργο Αρβανιτίδη.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε τις προτεραιότητες της νέας πολιτικής περιόδου, προσδιόρισε τις μάχες που είναι μπροστά, εντός και εκτός βουλής και τόνισε την ανάγκη της ανοιχτής και αδιάκοπης επικοινωνίας με τους πολίτες. Επανέλαβε δε  ότι η εσωκομματική αναμέτρηση τέλειωσε την περασμένη Κυριακή ζητώντας από τους βουλευτές του εφεξής μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση. 

Πηγή: Ευρωκίνηση

Όπως και στην πρώτη ομιλία του μετά τη νίκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε ακόμη ένα μήνυμα ενότητας και ανανέωσης της παράταξης με το βλέμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ