Νέα
  • ΓΔ: 875.47 +1.82%
  • Τζίρος: 37,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τ. Θεοδωρικάκος για Τουρκία: Ωμή προπαγάνδα οι ισχυρισμοί ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει σε βάρος της τρομοκράτες

Τάκης Θεοδωρικάκος / Πηγή: Intime
Τάκης Θεοδωρικάκος / Πηγή: Intime

Την αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσαν οι ισχυροί του Τούρκου πρέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι τρομοκράτες του PKK εκπαιδεύονται στο Λαύριο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τις νέες προκλητικές αυτές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν τόνισε:

«Είναι λυπηρό που η Τουρκία επαναλαμβάνει τον συκοφαντικό ισχυρισμό χωρίς να διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη, ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει σε βάρος της τρομοκράτες. Και δεν διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη γιατί όλα αυτά είναι μυθεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Είναι ωμή προπαγάνδα».

«Επί 7-8 μήνες υπάρχει μια υποδομή μεταφοράς προσωπικού στον καταυλισμό του Λαυρίου, εκπαίδευσής του εκεί και, εν συνεχεία, μεταφοράς του πίσω στο ΡΚΚ και σε άλλες οργανώσεις μέσω του Ιράκ. Αυτό δεν συνέβαινε πριν από 7-8 μήνες. Έχουμε τα ονόματα. Μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, κοινοποιήσαμε αυτά τα ονόματα στην Ελλάδα. Είπαμε “Αυτά τα ονόματα έχουν περάσει στη δική σας πλευρά και εδώ εκπαιδεύονται για το ΡΚΚ, τα ονόματα είναι τα εξής”. Υπάρχει κινητικότητα επί αυτού» τόνισε νωρίτερα ο Ερντογάν.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ