Νέα
  • ΓΔ: 805.79 -0.57%
  • Τζίρος: 48,50 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Παραδέχθηκε πρόβλημα επάρκειας σε ηλιέλαιο και ζωοτροφές ο Γ. Γεωργαντάς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
Πηγή: Eurokinissi

Στη... σκιά της απόφασης για πλαφόν σε αγαθά στα σούπερ μάρκετ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με την επάρκεια τροφίμων. Παραδέχθηκε, ωστόσο ότι υπάρει «μικρό πρόβλημα» με το ηλιέλαιο και τις ζωοτροφές.

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε στον Σκάι ότι δεν χρειάζεται να τρέχει ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ και να αποθηκεύει αγαθά καθώς όπως είπε σε όλη την ΕΕ υπάρχει επάρκεια αγαθών.

Ειδικά στο ηλιέλαιο και τις ζωοτροφές, εξήγησε ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο έχουν βρεθεί εναλλακτικές λύσεις και η αγορά χρειάζεται λίγο χρόνο για να το αντιμετωπίσει.

Για την αρτοποιία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε πως επάρκεια υπάρχει και πως αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η ακρίβεια. Όπως τόνισε υπάρχουν κάποιες μικρές αυξήσεις και χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε η αγορά να αυτορυθμιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Γ. Γεωργαντάς στην «Η»: Πού θα στραφεί η Ελλάδα για σιτηρά - Ποιο το κόστος

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ