Νέα
  • ΓΔ: 905.31 +0.36%
  • Τζίρος: 110,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΙΝΑΛ – Δημαδάμα: Με παρενόχλησε κομματικό στέλεχος στο ασανσέρ

Ζέφη Δημαδάμα / Πηγή: Intime - PES
Ζέφη Δημαδάμα / Πηγή: Intime - PES

Στον απόηχο των βαρύτατων καταγγελιών που προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Ζέφη Δημαδάμα αποκάλυψε ότι υπήρξε στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ίδια τόνισε ότι είχε μιλήσει για την κακή εμπειρία της στο παρελθόν και πρόσθεσε: «Υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ “ένδειξη συμπάθειας” όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο είπα».

«Πριν από πολλά χρόνια έγινε. 20 χρόνια πριν… Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε, και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα» τόνισε  και πρόσθεσε πως δεν είχε μιλήσει σε κανέναν παρά μόνο στην οικογένειά της και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά.

«Όχι, δεν είναι ενεργός στην πολιτική» διευκρίνισε.

«Πολλές γυναίκες έρχονται μιλούν σε εμάς σε ευρύτερα εργασιακό χώρο, και έχουμε βοηθήσει γυναίκες που χρειάζονται νομικό σύμβουλο για να καταγγείλουν αυτά που έχουν πει» δήλωσε και απηύθυνε έκκληση: «Πρέπει να ανοίξουν στόματα με βάση την εμπειρία μας και την προσπάθεια που κάνουμε… Όχι σημαίνει όχι».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ