Νέα
  • ΓΔ: 794.82 +1.97%
  • Τζίρος: 59,87 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΥΡΙΖΑ: Μαζική προσέλευση στις κάλπες – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογικό κέντρο Ζωγράφου

Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, συνεχίζεται.

Μέχρι τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει, σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών.

Είναι ενδεικτικό ότι η αναλογία ανάμεσαα σε παλιά με νέα μέλη είναι περίπου στο ένα προς δυο.

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, από τις πρώτες πρωινές ώρες (8:00 π.μ), είχαν ψηφίσει 40.000 με την τάση να δείχνει οτι τα ποσοστά θα ξεπερνούσαν τις προσδοκίες.

Με βάση τη μέχρι τώρα συμμετοχή  αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος και θα υπερβεί τα 100.000 μέλη.

Το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα είναι, ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.  Μαζική είναι η προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ