Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Υπ. Εσωτερικών: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να επενδύει στη συκοφαντία και τα fake news

Πηγή: Eurokinissi

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να επενδύει αντιπολιτευτικά στα ψεύδη, τη συκοφαντία και τα fake news», τονίζει το υπουργείο Εσωτερικών απαντώντας σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Αλέξη Τσίπρα για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων της κυβέρνησης.

Το υπουργείο παραπέμπει στα επικαιροποιημένα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου. (apografi.gov.gr). Σύμφωνα με αυτά «ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν στο σύνολο της διακυβέρνησής του απασχολούσε σταθερά πάνω από 1.000 μετακλητούς υπαλλήλους, αριθμός ο οποίος τον Νοέμβριο του 2018 ξεπέρασε τους 1.080. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί αυτό τον αριθμό οριακά στους 1.000».

Στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο αριθμός των μετακλητών αυξάνεται μηνιαίως κατά 50, το υπουργείο Εσωτερικών απαντά πως «ένας απλός πολλαπλασιασμός του αυθαίρετου αυτού αριθμού με τους μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αρκεί για να καταδείξει και να καταρρίψει το τεράστιο αυτό ψεύδος».

Τέλος, τονίζει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να χρεώνουν στην κυβέρνηση τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων στους ΟΤΑ, όταν προσλαμβάνουν μετακλητούς υπαλλήλους δήμαρχοι που εξελέγησαν με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ