Νέα
  • ΓΔ: 1407.74 -0.30%
  • Τζίρος: 88,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΝΔ: Οπισθοδρομικές οι αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό στα Εξάρχεια

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Πηγή: Intime

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την κατασκευή του σταθμού Μετρό στα Εξάρχεια. Τον κατηγόρησε για οπισθοδρομικές αντιλήψεις, δεδομένου ότι στελέχη της Αξιμωατικής Αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως θα καταστραφεί μια ιστορική γειτονιά.

Υπενθυμίζεται πως οι κάτοικοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις κατά της δημιουργίας του σταθμού του Μετρό στην πλατεία των Εξαρχείων και τις τελευταίες μέρες το κλίμα είναι τεταμένο με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών και κατοίκων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια. Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α Αθήνας Χρ.Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι «με  πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρεφεται μια ιστορική γειτονιά!».  

Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ