Νέα
  • ΓΔ: 1482.31 -0.01%
  • Τζίρος: 39,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι ουρανοί είναι δικοί μας - Εντυπωσιακό Αirshow της Πολεμικής Αεροπορίας

Την πλήρη ικανοποίηση του από την αεροπορική επίδειξη που διεξήχθη στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, εξέφρασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ.

Έγραψε σχετικά: «Φλοίσβος ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Παρακολούθησα με τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νίκο χαρδαλιά μοναδικό Αirshow για γιορτή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Προστάτη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Γέμισε ο Αττικός Ουρανός με

✔️RAFALE

✔️F-16

✔️M-2000

✔️F-4

✔️ΑΣΕΠΕ (σ.σ. Αεροφερόμενο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου)

✔️ΔΑΙΔΑΛΟ

✔️SPITFIRE

✔️SUPER PUMA

✔️CL-215

✔️C-130

✔️ΖΕΥΣ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης στη σημερινή επίδειξη συμμετείχαν όλοι οι τύποι των αεροσκαφών της ΠΑ ,οι ομάδες αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», το επετειακό αεροσκάφος Spitfire και πολιτικά αεροσκάφη των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ