Νέα
  • ΓΔ: 893.79 -0.06%
  • Τζίρος: 12,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Στον ΕΦΕΤ ο Λιβανός: Προτεραιότητά η ασφάλεια των τροφίμων

Επίσκεψη του Σπήλιο Λιβανού στον ΕΦΕΤ / Γραφείο Τύπου
Επίσκεψη του Σπήλιο Λιβανού στον ΕΦΕΤ / Γραφείο Τύπου

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των τροφίμων και η προστασία των καταναλωτών. Αυτό αποσαφήνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, κατά την επίσκεψή του στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συνοδευόμενος από την υφυπουργό Φωτεινή Αραμπατζή και τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Στρατάκο, ο Σπ. Λιβανός πραγματοποίησε σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα, τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Ζαννόπουλο και τον γενικό διευθυντή, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

«Ο εξορθολογισμός του συστήματος ελέγχων και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών με στόχο τη στήριξη της παραγωγής και της διατροφικής αλυσίδας, την ασφάλεια των τροφίμων, τη δημόσια υγεία αλλά και την προστασία των καταναλωτών. Θέλουμε να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε τον ΕΦΕΤ στο έργο του και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Να προστατεύσουμε τα ελληνικά προϊόντα βάζοντας φρένο στις ελληνοποιήσεις και να δώσουμε έμφαση στην προσπάθεια να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία, ενδυναμώνοντας, παράλληλα, το αίσθημα ασφάλειας στον καταναλωτή» επισήμανε ο υπουργός.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ