Νέα
  • ΓΔ: 1052.43 +0.71%
  • Τζίρος: 63,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Χριστουγεννιάτικη μαντινάδα στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Με μαντινάδες και κρητικά κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης άλλα και Ηπειρώτικες μουσικές και χορούς από μέλη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και άλλους συλλόγους, πλημμύρισαν μελωδίες τα γραφεία της Περιφέρειας και ευχές προς τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Μάλιστα ο πρόεδρος Γ. Πετράκης και τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης με μαντινάδες έδειξαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο στόχο της επανεκλογής του, τραγουδώντας:. «Μόλις φανεί το πρόβλημα, Πατούλη το ‘χεις λύσει, γι' αυτό και ο λαός θα σε ξαναψηφίσει».

Ο όμιλος βρακοφόρων χόρεψε με το δικό του μοναδικό τρόπο στα βήματα της παράδοσης, γεγονός το οποίο ενθουσίασε τον περιφερειάρχη ο οποίος ένιωσε περήφανος για τις κριτικές ρίζες της οικογένειας του, όπως είπε.

Ανακοίνωσε επίσης ότι η Περιφέρεια, το νέο έτος θα οργανώσει ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και κάλεσε τον Όμιλο να συμμετάσχει.

Τα μέλη του προεδρείου και της πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας, αφού πρόσφεραν ηπειρώτικα παραδοσιακά εδέσματα στον περιφερειάρχη χόρεψαν και τραγούδησαν στους ηπειρώτικους λεβέντικούς ρυθμούς. Ευχήθηκαν και ευχαρίστησαν τον περιφερειάρχη για τη διαχρονική στήριξη προς τους Ηπειρώτες η οποία εκφράστηκε με την δέσμευσή του να συμβάλει στην υλοποίηση του οράματος δεκαετιών για το «Σπίτι του Ηπειρώτη».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι οι άνθρωποι που κρατούν ψηλά τον πολιτισμό και τις παραδόσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. «Διαχρονικά, τόσο ως δήμαρχος, όσο και ως περιφερειάρχης Αττικής στηρίζω κάθε δράση που έχει ως στόχο της τη διαφύλαξη της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομίας. Με συγκεκριμένες δράσεις έργα και πρωτοβουλίες μας, αναδεικνύουμε την ιστορία και την παράδοση και στηρίζουμε τους Ηπειρώτες οι οποίοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην Ελλάδα. Με την αυτοθυσία τους και τις σημαντικές δωρεές τους έβαλαν τους πυλώνες για να αναστηθεί το έθνος μας και να αποκτήσουν πόλεις όπως η Αθήνα εμβληματικά κτίρια» επισήμανε ο περιφερειάρχης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ