Νέα
  • ΓΔ: 1019.62 -3.22%
  • Τζίρος: 77,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Οικονόμου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Οταν ο Τσίπρας τάζει ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

Πηγή: Eurokinissi

«Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους», τόνισε σε σχόλιο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος "στα σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ" .

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά "προγραμματισμένα και υπολογισμένα" υποχρεούται στη συνεχεία να πει "πόσα και από πού" και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν λέει που θα βρει τα χρήματα για τις παροχές και τον καλεί να απαντήσει.

"Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και «εισφορές» θα επιβάλλετε; Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε -αλλά δεν το πιστεύουμε - ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics" κατέληξε ο κ.Οικονόμου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ