Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουσόπουλος: Ο νέος Πτωχευτικός νόμος ήρθε για να αποτρέψει μια διαφαινόμενη καταστροφή

Πηγή: Eurokinissi

Για τον αντίκτυπο της μεγάλης εθνικής τραγωδίας στο πολιτικό κλίμα αλλά και την ανάγκη να επικρατήσει νηφαλιότητα και σοβαρότητα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που εγείρονται, όπως επίσης και για ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, για τον νέο Πτωχευτικό Νόμο και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στο Μεταναστευτικό μίλησε στο ΑΠΕ, ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Ό,τι και να πούμε τώρα δεν απαντά και πολύ περισσότερο δεν επουλώνει τα βαθιά τραύματα στις ψυχές όλων των Ελλήνων. Δεν τολμώ να αναφερθώ σ’ αυτούς που έχασαν τα αγαπημένα πρόσωπα και ο πόνος των οποίων δεν προσεγγίζεται με λέξεις από εμάς. Ο σεβασμός μας θα φανεί στην πράξη», υπογραμμίζει.

Επισημαίνει ότι ο νέος Πτωχευτικός νόμος ήρθε για να αποτρέψει μια διαφαινόμενη καταστροφή και τώρα «βελτιώνεται με παρεμβάσεις που κινούνται προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης της περιμέτρου ώστε να συμπεριληφθούν περισσότεροι ευάλωτοι συμπολίτες μας».

►Διαβάστε επίσης: Εκλογές: Ενστάσεις στελεχών της ΝΔ για την υποψηφιότητα Κ. Καραμανλή - Προβληματισμός στην «Πειραιώς»

Για το Μεταναστευτικό τονίζει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειες προς εξεύρεση μιας αποδεκτής λύσης που θα πραγματώνει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Σε σχέση με τις συζητήσεις που προκάλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του εξηγεί ότι «το πώς συμπεριφέρεται ο καθένας έχει να κάνει με εκείνον», ενώ ο ίδιος υπενθύμισε απλώς στον δημόσιο διάλογο τι στάση τήρησε ως εμπειρία ζωής.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ