Νέα
  • ΓΔ: 1275.09 +0.14%
  • Τζίρος: 320,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΚΕ: Πρόκληση τα περί «επιτυχούς φύλαξης των συνόρων» μετά το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου

Πηγή: Eurokinissi

«Λίγες ημέρες μετά από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, με θύματα εκατοντάδες αδικοχαμένους νεκρούς και αγνοούμενους, κι ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί από τις ελληνικές αρχές οι επιβαλλόμενες σαφείς απαντήσεις για τις πραγματικές συνθήκες του, είναι πρόκληση οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες για την "επιτυχή ελληνική πολιτική φύλαξης των συνόρων"» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τη συνέντευξη τύπου Μητσοτάκη μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής».

«Όσο για τον "αγώνα" που, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, έδωσε η Ελλάδα για την "καθολική συμφωνία" των κρατών της ΕΕ στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της, σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει την πολιτική της καταστολής και του εγκλωβισμού σε βάρος των ξεριζωμένων, που είναι το έδαφος για τη γιγάντωση της δράσης των κυκλωμάτων διακινητών. Όμως απέναντι της, θα βρει την πραγματική μαχητική αντιπολίτευση του ΚΚΕ και τους κοινούς αγώνες Ελλήνων, μεταναστών εργατών και προσφύγων για την προστασία των δικαιωμάτων τους» σημειώνει, καταλήγοντας, το σχόλιο του κόμματος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ