Νέα
  • ΓΔ: 1461.02 +0.60%
  • Τζίρος: 57,93 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακοκαιρία: Στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα ο Γ. Οικονόμου - Το μήνυμα στους αστυνομικούς

«Είμαστε και παραμένουμε στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται και ταλαιπωρείται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων, στην πρώτη γραμμή της ανάγκης», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, που τα ξημερώματα βρέθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σχετικά με την βοήθεια που παρέχει η Αστυνομία στους πολίτες που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

«Τα ξημερώματα βρέθηκα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συνομίλησα με Αξιωματικούς και στελέχη της ΕΛΑΣ για την κατάσταση στην Αττική. Η πρωτοφανής κακοκαιρία όμως πλήττει, κυρίως και σφοδρά, την Κεντρική Ελλάδα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. -με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος- και τα τεχνολογικά μέσα του Σώματος συμμετέχουν στον αγώνα που δίνεται για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την ανακούφιση και υποστήριξη των πληγέντων, τη διασφάλιση της τάξης και της οδικής ασφάλειας, καθώς και την προστασία των περιουσιών.

Είμαστε και παραμένουμε στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται και ταλαιπωρείται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων, στην πρώτη γραμμή της ανάγκης.»

Ο Υπουργός, μέσω ασυρμάτου, έστειλε μήνυμα σε όλα τα περιπολικά, τους άνδρες και τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πεδίο, συγχαίροντάς τους για την ουσιαστική δουλειά σε αντίξοες συνθήκες.

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα, όπου ο επαγγελματισμός και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος βοήθησαν ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα, με τους πολλούς απεγκλωβισμούς ανθρώπων πρωτίστως και οχημάτων δευτερευόντως που πραγματοποιήσαμε. Το φαινόμενο βρίσκεται πια σε ύφεση, αλλά δεν έχει παρέλθει οριστικά. Υπάρχουν περιοχές της χώρας που δοκιμάζονται σκληρά. Θα έχουμε φαινόμενα και το πρωί στην Αθήνα και θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. 

Ήθελα από εδώ να απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους σας, να σας πω ένα μεγάλο μπράβο, για την ουσιαστική δουλειά που έγινε σε μια πολύ δύσκολη νύχτα για τους πολίτες της Αθήνας, του Λεκανοπεδίου, αλλά και της υπόλοιπης χώρας. Συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό, μέχρι να τελειώσει το φαινόμενο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Καλή σας μέρα, καλή δύναμη, συγχαρητήρια, μπράβο και πάλι. Σας ευχαριστώ». 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα