Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΥΡΙΖΑ - Καραμέρος: Δεν υπάρχει ούτε εμφύλιος σπαραγμός, ούτε διάσπαση - Εγγυητής της ενότητας ο κ. Τσίπρας

Πηγή: Eurokinissi

«Δεν υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση ούτε διάλυση» διαβεβαίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος μιλώντας για την επόμενη ημέρα στο κόμμα μετά την ανάδειξη ως προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την στάση κάθε μέλους», διευκρίνισε στον Σκάι, και πρόσθεσε πως «υπάρχει πολλή δουλειά για τον νέο πρόεδρο. Μπροστά μας έχουμε ενδιαφέρουσες προκλήσεις».

Ερωτηθείς εάν ο νέος πρόεδρος έχει τη νομιμοποίηση από τα μέλη για να προχωρήσει σε αλλαγές, απάντησε πως η νέα μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ «έχει την έννοια της συμπερίληψης, ενός ανοιχτού κόμματος όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται άνετα».

«Πρέπει όλοι να κοιτάμε προς την ίδια πλευρά, και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφοροποίηση», τόνισε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή» 

Αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη σημείωσε ότι είναι «πολύ πρακτικός και ρεαλιστής, χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής, υποχρέωσή μας είναι να τον στηρίξουμε και ο εγγυητής της ενότητας παραμένει ο κ. Τσίπρας».

Απατώντας στις δηλώσεις του κ. Τζουμάκα που χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο με ημερομηνία λήξης είπε ότι «δεν έχουμε χρόνο να σταματήσουμε να απολογούμαστε για συμπεριφορές», καταλήγοντας ότι ήταν συγκριτικό πλεονέκτημα του νέου προέδρου που μίλησε για «πατριωτική αριστερά».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ