Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αυτό συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελακης, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο στο γραφείο του στη Βουλή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Ο διάλογος που είχαν ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Φάμελλος:

Σωκράτης Φάμελλος: Πρόεδρε, είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και χαρά που σε καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής πολιτικής, όπως είναι και τα γραφεία μας στην Κουμουνδούρου. Όπως σου είπα και από το πρώτο βράδυ, πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή τη μεγάλη τιμή και ευθύνη που πλέον είναι και στις δικές σου πλάτες.

Στέφανος Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις ως πρόεδρος της Κ.Ο να κάνεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις και πάντα για το καλό του τόπου.

Σωκράτης Φάμελλος: Γνωρίζετε όλοι και γνωρίζει πολύ καλά και ο Πρόεδρος ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπε άλλωστε το πρώτο βράδυ που έφτασε στα γραφεία μας. Έχουμε πολύ δουλειά είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Ξέρουμε ότι με συλλογικότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνία μας.

Στέφανος Κασσελάκης: Η υποψηφιότητά μου για την προεδρία του κόμματος ήταν κινηματική. Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη αλλά και σε όλο τον κόσμο που έχουμε γνωρίσει, να παράγουμε καλό έργο στη Βουλή αλλά να είμαστε επίσης και έξω στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα. Και να συνεχίσεις δυνατά.

Σωκράτης Φάμελλος: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μαζί. 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ