Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα τις δηλώσεις του κ. Μπέου

«Με το που έκανε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις ο κ. Μπέος τις καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα όπως είχαμε καθήκον να κάνουμε και όπως έχει καθήκον να κάνει κάθε πολίτης. Χθες είχα την ευκαιρία σε τηλεοπτική εμφάνιση και τουλάχιστον δύο υπουργοί που είδα εγώ, ο κ. Πιερρακάκης και ο κ. Χατζηδάκης να τις καταδικάσουμε. Στεκόμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εκφορά λόγου και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση στη ξεκάθαρη θέση που έχουμε» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σημασία έχει να στεκόμαστε απέναντι συνολικά σε τέτοιες συμπεριφορές και να μην καταδικάζουμε κάποιες συμπεριφορές αλλά να ανεχόμαστε άλλες παρόμοιου τύπου συμπεριφορές. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ρητά και κατηγορηματικά» πρόσθεσε.

Επίσης, αφού υπογράμμισε ότι ο κ. Μπέος ούτε μέλος της ΝΔ είναι, ούτε στήριξη είχε, είπε ότι δεν υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο σε αυτή τη συμπεριφορά.

«Εμείς είμαστε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, αλλά όταν καταδικάζεις απερίφραστα, συμπεριφορές όπως του κ. Μπέου πρέπει να μην ανέχεσαι τον κ. Πολάκη να αναρτά φωτογραφίες ενός σκιτσογράφου και να τον παραδίδει στη χλεύη των πολιτών. Δεν προσπαθώ να κάνω ούτε συμψηφισμούς αλλά πρέπει να είμαστε απέναντι συνολικά» σημείωσε.

Για τις δηλώσεις Κασσελάκη μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές ο κ. Μαρινάκης ανέφερε «Προφανώς ο κ. Κασσελάκης είδε άλλες εκλογές. Μπορεί να παρακολούθησε άλλη εκλογική διαδικασία από αυτή που παρακολούθησαν οι πολίτες και έβγαλε κάποια δικά του συμπεράσματα. Καλό είναι να πατάμε στη γη και να βλέπουμε τουλάχιστον την ίδια πραγματικότητα». «Ίσως αυτός είναι και ένας λόγος για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα» σημείωσε.

«Εμείς ούτε πανηγυρίζουμε ούτε θριαμβολογούμε την στιγμή που είναι τόσα πολλά τα θέματα της καθημερινότητας, οι ανάγκες, οι κρίσεις που προκύπτουν στα οποία έχουν υποχρέωση να τρέξουμε. Από την άλλη δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε μια σημαντική εκλογική επιτυχία σε επίπεδο περιφερειών που έχουν πολιτικό χαρακτήρα αλλά και μεγάλων δήμων που δείχνει μια εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση» ανέφερε.

«Από την μια έχουμε μια κυβέρνηση που κάνει έργο. Δίνει λύσεις, κάνει την αυτοκριτική της, προσπαθεί να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα και από την άλλη έχουμε μια αντιπολίτευση η οποία έχει άρνηση πραγματικότητας. Το αποδεικνύει η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Χαρακτήρισε σημαντική την επιτυχία στον δήμο Αθηναίων και είπε «είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα επικυρωθεί το αποτέλεσμα υπέρ του κ. Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο».

Σχολιάζοντας τις εκλογές είπε ότι η ΝΔ κέρδισε 7 από τον πρώτο γύρο υπογραμμίζοντας «είναι σημαντικό να καταγραφεί ότι μόνο σε μια περίπτωση θα αντιπαρατεθούμε με κάποιο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στην Θεσσαλία. Και αυτό έχει την πολιτική του αξία».

Τέλος χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του κ. Βορίδη για μη στήριξη νέου πλαισίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και του κ. Πλεύρη για ευγονική και πρόσθεσε πως ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός για το συγκεκριμένο νομοθέτημα ισχύει. «Δεν αλλάζουμε την θέση ούτε όσα έχουμε πει. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι αυτά που λέει τα εννοεί» σημείωσε.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ