Νέα
  • ΓΔ: 1458.52 +0.43%
  • Τζίρος: 98,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Περίπατος» Πελετίδη στην Πάτρα

O νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Πελετίδης με το συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εξασφάλισε την τρίτη θητεία στο δήμο Πατρέων. Ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία στηρίχθηκε από το ΚΚΕ, επανεξελέγη για τρίτη φορά δήμαρχος Πατρέων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 56,70%, με καταμετρημένο το 98,55% των εκλογικών τμημάτων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Πελετίδης τόνισε ότι «ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας» και πρόσθεσε:

«Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος και των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" δεν έγινε κατορθωτή. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν μένουμε στην περιγραφή, οι ανάγκες της πόλης μας και τα βάσανα του λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια. Ό,τι χάνουμε εμείς, το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την εκάστοτε κυβέρνηση θα συνεχιστεί, οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης, μάς χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε ότι «η σημερινή νίκη προέρχεται από τον πατραϊκό λαό και από όλους αυτούς με τους οποίους πορευτήκαμε για χρόνια, γνωριστήκαμε, δώσαμε μάχες και θα συνεχίσουμε μαζί».

«Σε αυτό το δρόμο», συνέχισε, «θα έλθουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ενώ όσοι έχουν καρδιά και ψυχή θα βρεθούμε στον κοινό δρόμο».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «στόχος μας είναι να έχουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ